Hae urakoitsija

Palvelut:

Ohje: CTRL-näppäin pohjassa voit valita tai poistaa useamman palvelutarkennuksen.

MattiNetti-urakoitsija on palvelun ammattilainen

Asiakas, hänen tarpeensa ja arvostuksensa ovat aina MattiNetti-urakoitsijan palvelun lähtökohtana. Tavoitteenamme on etsiä asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänelle sopivin ja palvelevin ratkaisu järkevällä hinnalla.

  • MattiNetti-urakoitsijan tavoitat puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottopyynnön jättämällä
  • Yhteydenottopyyntöihin vastataan mahdollisuuksien mukaan heti samana päivänä
  • Kaikkiin tarjouspyyntöihin vastataan joko tarjouksella tai vastauskirjeellä
  • Sähkösuunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet
  • Asennustyössä käytetään vain korkealaatuisia ja turvallisia tarvikkeita
  • MattiNetti-urakoitsija tekee käyttöönottotarkastuksen ja jättää siitä dokumentin työn luovutuksen yhteydessä sekä antaa tarvittavan käytön opastuksen ennen työn luovutusta
  • MattiNetti-urakoitsijan kunnia-asiana on pysyä lupaamassaan aikataulussa ja ilmoittaa, jos aikataulu muuttuu

Hinnat

Palvelun hintana käytetään MattiNetti-urakoitsijan ilmoittamaa arvonlisäverollista hintaa tai erikseen laskemaa urakkahintaa. MattiNetti-urakoitsija vastaa tuotteidensa ja palvelujensa hintojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Mahdollisista matkakustannuksista sopivat tilaaja ja urakoitsija keskenään.

Maksaminen

Kaupankäynti tapahtuu suoraan tilaajan ja MattiNetti-urakoitsijan välillä. Maksutapoina ovat käteismaksu tai laskutus, josta ostaja ja myyjä sopivat keskenään.

Vastuu toimituksen laadusta

MattiNetti-urakoitsija vastaa siitä, että palvelu täyttää MattiNetin laatuluokituksen vaatimukset. Mahdollisten laatupoikkeamien korjaamisesta tai hyvittämisestä tilaajalle vastaa Mattinetti-urakoitsija.

Muut ehdot

Muissa toimitusehdoissa noudatetaan sähköurakointialan yleisiä toimitusehtoja. Palvelujen toimitusaikaa koskevat yksityiskohdat voidaan sopia tapauskohtaisesti ostajan ja myyjän välillä.